Freelance | Konsulent | Vikar
Rekruttering

Alle brancher – hele landet

Brugertilfredshed
Gratis og uafhængig formidling af freelancere & konsulenter

med sikkerhed for alle

Bliv en del af fremtidens jobunivers

Frit & Flexibelt

Du kan oprette og redigere dit CV fra din smartphone, tablet og PC. Du kan udstille dit CV på vores kandidatsøgemaskine. Du modtager jobtilbud direkte fra brugerne og kan selv ansøge ordinære jobs hos virksomheder i hele Danmark.

Free Try & Hire

Platformen er gratis at anvende - for alle medlemmer. Når du byder på Konsulent- og Freelance jobs skal du være opmærksom på, at der automatisk tillægges et administrationsgebyr på 10% som dækker kortbetaling og honorartransaktionen.

Bedste ansættelseforhold

Hos HR-Online kan du nemt og sikkert ansøge mange forskellige jobtilbud og vælge lige præcis de job der giver dig optimale betingelser og de bedste forhold. Så du har mulighed for, at leve lige det liv der passer dig!

Opret profil

Personlig info

Kontakt oplysninger

Når du har oprettet en profil kan du frit ansøge ledige stillinger

Du er nu oprettet som kandidat, du er blevet tilsendt en mail med et aktiverings link som du skal klikke før du kan logge ind. Hvis du ikke har modtaget en mail, kig venligst i spam mappen før du kontakter vores support.

Alle brancher - hele landet

Hvor er det bare fedt. I skaffer hurtigt vikarjobs på gode vilkår. HR-Online har super kundeservice og spørgsmål klares effektivt over chatten. Rigtig god løn med mulighed for bonus når man gør en ekstra indsats.

Trine Hoelgaard Vikar som rengøringsassistent

Genvej til fastansættelse

Over 40% af de medarbejdere, der fastansættes i virksomhederne, har været tilknyttet som vikar eller freelancer først!

Optimale arbejdsforhold

Løn er ud fra virksomhedens overenskomst - vi samarbejder med bl.a. fagforeninger for at sikre fair forhold for alle medlemmer.

Mulighed for at genoptjene dagpengeret

Freelancere og vikarer kan få supplerende dagpenge samt genoptjene dagpengeret.